Onderwijsadvies 

Iedereen in Nederland krijgt er mee te maken en de meeste mensen hebben er ook een duidelijke mening over: het onderwijs. Wat is er nodig om de klas optimaal te laten functioneren? Met wat voor (complexe) problematieken hebben we te maken en hoe gaan we hier zo gezond mogelijk mee om? Hoe richten we het onderwijs schoolbreed zo efficiënt mogelijk in? 


Met ervaring in het speciaal onderwijs en een vertaling vanuit de wetenschap naar de praktijk, werk ik planmatig aan het schrijven en uitvoeren van beleid. Ik train leerkrachten, leraar- ondersteuners, onderwijsassistenten om (nog) beter te worden. Sinds november jl. ben ik bevoegd train-de-trainer 'Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen'.

Elke school is anders en heeft een andere populatie. Dat vraagt om maatwerk voor uw school. Dat is wat ik lever. Daar ligt mijn passie: het onderwijs beter, mooier, efficiënter en vooral makkelijker maken.

Neem contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken voor het schrijven van beleid, het trainen van leerkrachten en/of het ondersteunen bij managementtaken.